استفاده و نگهداری

نحوه استفاده صحیح از اجاق گاز توکار

نحوه استفاده صحیح از اجاق گاز توکار

برای استفاده از اجاق گاز رومیزی هرگز بعد از قراردادن ظروف بر روی شعله، شعله را روشن نکنید به دلیل عدم اکسیژن رسانی و فاصله کمی که بین شعله و ظروف وجود دارد، شعله دچار دیر روشن شدن و یا انفجار خواهد شد در نتیجه همیشه ابتدا شعله را روشن کنید سپس ظرف را روی شعله قرار دهید.

برای قرار دادن قابلمه روی اجاق گاز رومیزی به هیچ عنوان قابلمه را هل ندهید یا نَکِشید، حتما بلند کنید و روی شعله قرار دهید این کار باعث می‌شود لبه چدنی یا سپری دیرتر سفیدک بزند.

برای شستشو چدنی یا سپری‌ها از سیم ظرفشویی استفاده نکنید سطلی برداشته محلول جوش شیرین، سرکه و آبلیمو را به آن اضافه کرده و چدنی‌ها را در آن قرار دهید این محلول سبب چربی زدایی و از بین بردن چربی‌های چدنی اجاق گاز رومیزی خواهد شد.

برای تمیز کردن سطح شیشه‌ها به هیچ عنوان از گاز پاک کن و یا محلول های اسیدی استفاده نکنید بهترین محلول برای تمیز و شفاف نگه داشتن شیشه های اجاق گاز رومیزی سکوریت خمیر دندان و الکل می باشد.

اجاق گاز شیشه ای سکوریت را زمانی که داغ است تمیز نکنید پس از سرد شدن شیشه آن را تمیز کنید تا شیشه دچار سردی و گرمی نشود.

جهت تمیز کردن سرشعله های اجاق گاز رومیزی به هیچ عنوان قسمت آلومنیومی سرشعله را در محلول اسیدی و یا سرکه قرار ندهید زیرا رنگ آن سیاه میشود فقط با ریکا یا مایع ظرفشویی بشویید قسمت سیاه و یا پولکی سرشعله ها را می‌توانید در محلول اسیدی یا سرکه قرار دهید.

اجاق های رومیزی یا توکار دارای کاسه های ژیگلوری می باشد که اگر فشار شعله کم شد میتوانید با تمیز کردن این سوراخ ها فشار را افزایش دهید.

حتما باید شیر گاز در فاصله ی مناسبی از اجاق گاز توکار قرار گیرد و در دسترس مصرف کننده قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *